BUUV Haarlem: maak een Koningsdagbox voor een ander

BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving roept Haarlemmers op om een mooi versierde BUUVKoningsdagBox te maken voor stadsgenoten die wel een uppertje kunnen gebruiken. Eerder deze maand is er door heel veel mensen al de BUUVpaasBox gemaakt die vervolgens is uitgedeeld aan mensen die bijvoorbeeld veel alleen zijn in deze moeilijke tijd. De boxen werden met heel veel dank ontvangen en blijkt echt een cadeautje. Misschien is dit initiatief leuk voor een artikel of om te delen op jullie social media kanalen?

Versier en vul een schoenendoos met het thema: ‘Koningsdag’. Maak een vrolijk uitziende doos in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Je kunt er van alles in stoppen: oranje snoepjes, een tekening, een brief, een rol Wilhelminapepermunt, een puzzelboekje, een knutselwerkje, rood-wit-blauwe vlaggetjes, een tijdschrift, een kaartspel. Houd je aan de volgende maatregelen van het RIVM: er mag geen zelfgemaakt eten in de Box, laat de Box minimaal 24 uur thuis staan en geef hem op gepaste afstand aan iemand die wel een uppertje kan gebruiken in de buurt af. 

De BUUVKoningsdagBox kan ook worden afgeven bij BUUV Haarlem, Raaks 36. Dan zorgt BUUV er voor dat de Box op de goede plek terecht komt. Er is op werkdagen iemand aanwezig tussen 9.00 uur en 16.00 uur. 

Van haarlemsweekblad.nl