Radio-livechat met burgemeester Jos Wienen

Burgemeester Jos Wienen heeft dinsdagavond 26 mei van 18.00 tot 19.00 uur de vierde live-chat. De burgemeester is dit keer aanwezig in de studio van Haarlem105 om vanuit daar via radio, maar ook via de Facebook- en Instagrampagina van gemeente Haarlem vragen van Haarlemmers over de coronacrisis live te beantwoorden. 

Haarlem105 presenteert de livechat, waarbij een paar vragen nu ook direct live in de uitzending gesteld kunnen worden. Heeft u vragen aan de burgemeester over de gevolgen van het coronavirus, wat is zo belangrijk aan die anderhalve meter afstand en welke maatregelen gelden speciaal voor Haarlem? Of zijn er zorgen over ouderen, waar kun je vertellen over initiatieven voor anderen, mag je nog naar buiten en met hoeveel mensen dan, welke ondersteuning is er voor ondernemers?

Volg de livechat en stel uw vraag

U kunt de livechat volgen via de Facebookpagina van Haarlem105 en u kunt uw vraag al eerder insturen via haarlem105.nl/livechat. Ook is de livechat te volgen via de Facebook– en Instagrampagina van gemeente Haarlem. Zet uw vraag in de chat. 

Live in de uitzending

U kunt uw vraag ook live in de uitzending stellen aan de burgemeester. Bel dan met Haarlem105 via telefoonnummer 023-5316161.

Niet alle vragen komen aan bod, maar de burgemeester gaat zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

De uitzending kunt uw volgen via radio op 89.9 FM, kabel 103.3 FM of via Haarlem105.nl/live. Op tv kunt u meekijken via haarlem105.nl/tv of Ziggo TV Haarlem kanaal 36, Ziggo TV Heemstede kanaal 43, KPN en XS4ALL TV kanaal 1323 en T-Mobile kanaal 719.