Met 300 kerstgroepen in ondergrondse gangen

Laat je meevoeren en betoveren in de ondergrondse crypte van de KoepelKathedraal van Haarlem. Daar is het kerst! Met wel 300 prachtige kerstgroepen, een modelspoorbaan, heel veel verlichte kerstbomen, kinderen kunnen er heerlijk knutselen en je kunt er je eigen kerstdecoratie maken.

Een prachtig aangeklede en sfeervol verlichte Charles Dickens-achtige setting. Voor bezoekers van jong tot oud is er iets te beleven. Elk half uur start er een cursus ‘kerstornament maken’ en speciaal voor kinderen hebben we een kerstpuzzeltocht en aan grote tafels kunnen ze hun eigen kerststal maken. We schenken er koffie, Engelse thee, warme chocolademelk en natuurlijk is er glühwein, warme apfelstrudel en kids kunnen hun eigen Brusselse wafel ‘versieren’.

De kathedraal is op zichzelf al heel bijzonder, maar door een bezoek te brengen aan de avontuurlijke ondergrondse gangen, waan je je in een sprookje. Een magische wereld vol kerstgroepen, lichtjes en verrassingen. En als je uitgekeken bent kan je ook nog eens een van de torens beklimmen tot 60 meter hoog voor een spetterend uitzicht op de stad Haarlem, de duinen en de zee!

Kom gezellig langs, de geur van warme wafels komt je tegemoet!