Mogen we bij u kijken tijdens de Duurzame Huizen Route?

Heeft u energiebesparende maatregelen in uw woning genomen? Of woont u in een aardgasvrij huis? Help Haarlemmers met uw kennis en ervaring tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november.

Bent u een duurzame huiseigenaar? Dan kunt u uw deur openen en anderen laten zien hoe u uw huis duurzamer heeft gemaakt. Alle kennis en ervaringen zijn welkom: van het aanbrengen van radiatorfolie, de opbrengst van uw zonnepanelen tot het (ver)bouwen van een energiezuinig huis. Ook als u net bent begonnen kunt u mensen helpen door de voorbereidingen en aanpak te bespreken. In Haarlem zijn al meerdere huiseigenaren die meedoen, vindt u het ook leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland

Er vindt ook de verkiezing van het duurzaamste huis van Nederland plaats. Tot 20 september kunt u uw woning aanmelden en meedoen met de verkiezing. De woningen worden door een deskundige jury beoordeeld op o.a. klimaatbestendigheid, energiezuinigheid en duurzaam materiaalgebruik. Meer informatie en aanmelden:  www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Van haarlem.nl