Bouwnieuws: over de bouw van Plaza West, mei 2021

De laatste editie van Bouwnieuws, over de afronding van de bouw van 1, 5 en 6 van Plaza West.

Beste buren,

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de bouw van gebouw 1, 5 en 6 in Plaza West op de plek van het voormalige EKP terrein. We hebben goed nieuws! De bouw is bijna gereed, wat betekent dat dit de laatste nieuwsbrief is die u van ons ontvangt. Hierin leest u onder andere meer over de oplevering, de verdere communicatie en waar u in het vervolg terechtkunt met eventuele vragen.

Afronding bouwwerkzaamheden gebouw 1, 5 & 6

Deze maand ronden wij de bouwwerkzaamheden van gebouw 1, 5 en 6 af en dragen wij de gebouwen over aan Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij laten het beheer uitvoeren door MVGM Wonen. We verwachten dat de nieuwe huurders vanaf half juni hun intrek nemen en dat de gebouwen dan helemaal operationeel zijn. Verderop in deze nieuwsbrief leest u waar u in het vervolg terechtkunt met vragen en/of opmerkingen.

Over gebouwen 1, 5 & 6

Gebouw 1 & 6 bestaan per gebouw uit 105 huurappartementen, verdeeld over 5 verdiepingen met eigen binnentuin. Gebouw 5 bestaat uit 96 huurappartementen, verdeeld over 4 verdiepingen met eigen binnentuin. Op de begane grond zullen straks diverse winkels, waaronder de Aldi en Action gevestigd zijn.

Laatste werkzaamheden

Na de oplevering van de gebouwen 1, 5 en 6 voeren we nog afrondende werkzaamheden uit aan het straatwerk rondom deze gebouwen en ruimen we de laatste restanten van de bouw op. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 & 17:00 uur. We verwachten dat wij voor de bouwvakantie (eind juli) helemaal weg zijn.

Vragen over parkeren?

Wanneer u op het terrein van Plaza West parkeert, parkeert u de eerste 2 uur gratis ALLEEN wanneer u één van de winkels bezoekt. Maar let op: na deze 2 uur vervalt het gratis parkeren en betaalt u €18 en daarna elk uur €6 voor parkeren. 

Voor meer vragen over parkeren kunt u contact opnemen met de beheerder van het parkeerterrein: Apcoa via info@apcoa.nl of www.apcoa.nl.

Bedankt voor uw begrip en geduld!

Namens het bouwteam van De Nijs bedanken wij u voor uw begrip en geduld tijdens de bouw. Het was een flinke bouw en we realiseren ons dat we op sommige momenten overlast niet konden voorkomen.

Zoals eerder aangegeven dragen we de communicatie over aan beheerder MVGM wonen. Wanneer u in het vervolg vragen en/of opmerkingen heeft over Plaza West, dan kunt u deze vanaf 1 juni 2021 stellen via secretariaat.wonen.amsterdam@mvgm.nl. Het e-mailadres contact@plazawest.nl is vanaf dan niet meer actief.

Vriendelijke groeten,
Het bouwteam van Plaza West