Nachtelijke werkzaamheden asfaltherstel Westergracht 6, 7 en 8 juli

Bewoners en ondernemers van de Westergracht en omgeving moeten rekening houden met de uitvoering van werkzaamheden op de Westergracht.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het lokaal herstellen van de wegverharding en het asfalteren van vakken, die momenteel tijdelijk zijn dichtgemaakt met straatbakstenen.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de nachten van 6 op 7 juli en 7 op 8 juli 2022 met werktijden tussen 20:00 en 0:500u. Het kan voorkomen dat de planning door weersomstandigheden aangepast moet worden. Als dat het geval is, wordt u hierover geïnformeerd.

Gevolgen voor bereikbaarheid

Doorgaand verkeer is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk, er wordt gewerkt op de rijweg en er wordt gewerkt nabij het spoor.  Tijdens de werkzaamheden is het doorgaand verkeer gestremd, dit verkeer zal worden omgeleid middels een omleidingsroute. Op deze wijze blijven woningen en bedrijven bereikbaar.

Hinder

Vanwege werkzaamheden nabij het spoor, wordt er ’s nachts gewerkt. De werktijden zijn van 20:00 tot 05:00 uur. Er wordt gewerkt met grote machines. Dit kan leiden tot geluidsoverlast. Als gevolg van de werkzaamheden kan overlast ontstaan doordat uw woning tijdelijk minder goed bereikbaar is. Hoewel de gemeente eventuele overlast zo veel mogelijk probeert te beperken, zal een en ander niet te vermijden zijn. Hiervoor vraag ik uw begrip.

Meer informatie

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Heijmans Infra Regio Noord West. Heeft u naar aanleiding van deze of komende brief vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Philip van Wijk, omgevingsmanager, op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur via +31 (0)6 25 71 12 50 of via haarlem@heijmans.nl.