Goed idee voor Haarlem? Kom pitchen bij het online Initiatievencafé!

Heeft u een goed idee waar u verder mee wil? Misschien weet u niet zo goed waar u moet beginnen, of bent u al gestart, maar kunt u wel wat hulp gebruiken. Tijdens het online Initiatievencafé kan iedereen een idee pitchen voor een netwerk dat bestaat uit mensen die initiatiefnemers verder kunnen helpen. Iedereen is 22 juni tussen 17.00 en 18.30 uur welkom om te pitchen, advies te vragen of geven en zichzelf te laten inspireren.

Tijdens het online Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem een fijnere plek willen maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hiervoor hebben. Zo een idee kan van alles zijn, van een boodschappenservice voor ouderen, tot een werkgelegenheidsproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of een innovatief idee om meer de stad te verduurzamen. Het publiek kan luisteren, inspiratie opdoen en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen. Zo wil de gemeente betrokken Haarlemmers op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Deze keer krijgen alle initiatiefnemers die mogen pitchen advertentieruimte in het Haarlems Weekblad, als extra platform voor hun initiatief. Ook zorgen we weer voor een breed publiek bestaande uit o.a. ondernemers, ambtenaren, wijkraden en de Rabobank.

De pitches vinden maandag 22 juni 2020 online plaats, via Microsoft Teams, publiek kan meeluisteren. Ook kan iedereen live vragen stellen of hulp aanbieden aan de pitchers.

Aanmelden

Een initiatief pitchen of luisteren naar de pitchers? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 14 juni 2020.

Aanmelden om te luisteren kan tot en met zondag 21 juni. Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail met daarin een link naar de online bijeenkomst op Microsoft Teams. Omdat het Initiatievencafé online is, is het alleen mogelijk om mee te luisteren als deelnemers zich vooraf aanmelden.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de online training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 15 juni tussen 15.00 en 18.00 uur.

Van haarlem.nl