Hulp voor Oekraïne: inzamelactie bij Albert Heijn Vos

Zaterdag 12 maart is er in Haarlem een grote levensmiddelen inzamelactie voor Oekraïne, georganiseerd door JCI Kennemerland. Bij vier Albert Heijn Vos locaties in Haarlem kunnen klanten extra levensmiddelen kopen en deze artikelen direct doneren. Alle gedoneerde goederen gaan direct op transport richting Oekraïne.

Levensmiddelen inzamelactie in Haarlem: zaterdag 12 maart – 10:00 – 15:00 uur

Op zaterdag 12 maart kunt u – tussen 10 en 15 uur – tijdens het boodschappen doen enkele extra levensmiddelen kopen en deze meteen doneren. Alle goederen gaan direct richting de inzamellocaties en op transport richting Oekraïne. Help je mee om van deze actie een groot succes te maken? Kom dan op zaterdag 12 maart tussen 10 en 15 uur boodschappen én een donatie aan levensmiddelen doen, bij een van de volgende Albert Heijn Vos supermarkten:

  • Menno Simonszplein 6 (Westergracht)
  • Spoorwegstraat 1-3
  • Schipholweg 5
  • Drossestraat 11 (Raaks)

Statiegeldflessen

Nog een manier om een steentje bij te dragen aan deze actie: kom je statiegeldflessen inleveren bij Albert Heijn Vos! Deze hele maand is de actie – ‘Hulp voor Oekraïne’ het statiegeld doel bij Albert Heijn Vos, dat betekent dat alle statiegeld-inkomsten beschikbaar gesteld worden aan JCI Kennemerland. Hiermee kunnen transportkosten richting Oekraïne bekostigd worden.

Over deze actie

JCI is een internationale netwerkorganisatie met 200.000 leden in 110 landen. In Nederland telt JCI 2.500 leden in 100 regio’s. JCI Nederland zamelt landelijk levensmiddelen in voor Oekraïne. En met succes! Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 10 inzamellocaties waar alle ingezamelde artikelen worden verpakt, gelabeld, gesorteerd en zo snel mogelijk op
transport worden gezet. Er zijn voor deze actie inmiddels grote ‘warehouses’ opgezet in landen rondom Oekraïne en meer dan vier vrachtwagens met goederen zijn inmiddels afgeleverd.

Meer weten?

Kijk op www.jci-kennemerland.nl/hulpvooroekraine of op www.jci.nl/oekraine