Raadscommissievergaderingen dinsdag 2 en donderdag 4 juni

Op dinsdag 2 juni vergadert commissie Ontwikkeling om 21.00 uur. Deze vergadering wordt rond 23.00 uur geschorst, om vervolgens donderdag 4 juni om 17.45 uur verder te gaan. Op donderdag 4 juni vergadert ook commissie Samenleving om 17.45 uur. Beide vergaderingen vinden fysiek plaats; commissie Ontwikkeling in de Zijlpoort en commissies Samenleving in de raadzaal, maar beide zonder publiek.

Bekijk de agenda’s:
Commissie Ontwikkeling 2 juni en commissie Ontwikkeling 4 juni
Commissie Samenleving

Inspreken

Bij de commissie Ontwikkeling kunnen insprekers op donderdag 4 juni om ongeveer 20.10 uur inspreken over punten die niet op de agenda staan (‘spreektijd voor belangstellenden’). Bij de commissie Samenleving kan dat om ongeveer 20.25 uur. Inspreken bij onderwerpen die wel op de agenda staan, kan bij de start van het betreffende agendapunt. U kunt zich online aanmelden om in te spreken. Omdat vanwege het coronavirus geen publiek aanwezig mag zijn, gaat het inspreken anders dan normaal. U vindt de mogelijkheden op gemeentebestuur.haarlem.nl/vergaderingen.

Vragenhalfuurtje

Op donderdag 4 juni is een plenair vragenhalfuurtje van 17.00 tot 17.30 uur. Dit vindt fysiek plaats in de Zijlpoortzaal. De commissie Samenleving start vervolgens in de raadzaal om 17.45 uur. Het vragenhalfuur komt in de plaats van de rondvraag tijdens de commissievergaderingen.

Live volgen van de vergaderingen

U kunt niet fysiek aanwezig zijn bij de commissievergaderingen en/of het plenaire vragenhalfuurtje. U kunt alle vergaderingen zowel live als achteraf volgen via haarlem.notubiz.nl.

Van haarlem.nl